Szolgáltatásaink | Küldetésünk | A TEAM | Ügyfeleinkről

Információ: Tel: 06/70-319-1955E-mail: info@glockner.hu


 

Szolgáltatásaink

Egyedi szoftverfejlesztés, szoftverértékesités
Internetes tervezés, kivitelezés
Műszaki tervezés, információtechnológiai tanácsadás,
Design és arculattervezés
Pszichológiai, üzletviteli tanácsadás

 

Küldetésünk

A TEAM Glöckner fő küldetésének azt tekinti, hogy jelenlegi és leendő partnerei számára a kor technikai színvonalát maximálisan kihasználó, a felhasználók igényei alapján a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtson és termékeket állítson elő és valós értékeket teremtsen. Az általunk fejlesztett szoftvereket a mindennapok hatékony eszközeinek szánjuk fejlesztéseink során. Hasznosnak akkor tekintjük munkánkat ha ezt megbízóink és felhasználóink visszaigazolják nekünk.

Az informatika a jövőt jelenti. A jövővel való kapcsolat építés egyik elkötelezett szereplője a TEAM Glöckner, amelyet az egész társadalom érdekében, az életminőség javítása érdekében kíván kifejteni.

Segítséget nyújtunk azoknak, akik meg kívánják ragadni és hatékonyan felhasználni az információtechnológia nyújtotta előnyöket tanulásuk, munkájuk, kommunikációjuk és szórakozásuk érdekében.

 

A TEAM

Az egyén által kitűzött célok és azok megvalósítása nagyon fontos minden ember életében. Az egyéni célok megvalósulhatnak egy olyan támogató közegben is amit úgy hívunk, hogy hatékony csoport, a TEAM. Céljaink közösek, azok megvalósításához mindenki hozzáteszi tudása legjavát, egymással együttdolgozva magas morál és normák szerint. Minden munkatársunk elkötelezett és magasan motivált, tevékenységének kiváló szakértője, tudja, hogy számítanak rá és ő is számít csapattársaira.

Munkatársaink szellemi tőkéje, kreativitása és tehetsége a legfontosabb emberi értékünk, amelyet közös sikerünk érdekében erkölcsi kötelességünk kihasználni.

Ez a TEAM az amely az Ön kitüntető figyelmét és bizalmát kívánja megszerezni, hogy együttműködve Önnel, tudjunk olyan terméket és szolgáltatást nyújtani amellyel Ön maradéktalanul elégedett.

 

Ügyfeleink

Üzleti stratégiánk, hogy közel kerüljünk partnereinkhez, elvárásaiknak meg tudjunk felelni, bizalmukat és hűségüket kiérdemeljük és azt megtartsuk. Hálásak vagyunk ügyfeleinknek a bizalmukért és minden visszajelzésükért, amely lehetővé tette, hogy növekedjünk és vállalkozásunk jövőjét megalapozták és biztosítják jelenleg is.

Széleskörű hozzáértésre támaszkodva az igényeket megelőzve, új elvi lehetőségek kifejlesztésén dolgozunk.

Kinyilvánítjuk azonban szilárd meggyőződésünket, hogy a legjobb minőséget csak partnereink valós igényeinek alapos megismerése útján, velük együttműködve, közösen érhetünk el.

 

Lap teteje | Szoftvereink | Levél küldése