Team bemutató oldalra

 

 

Szoftvereink fejlesztésénél első és legfontosabb szempont megbízóink és ügyfeleink igényeinek, szoftverkezelési szokásainak megismerése. A programok funkcióit és kezelőfelületeit ezeknek a valós igényeiknek megfelelően alkítjuk ki, folyamatosan konzultálva megrendelőinkkel. A szoftver által elvégzendő funciók ismeretében a munkát megkönnyítő automatizmusok és mesterséges intelligenciát jelentő megoldások segítik a felhasználókat.

Szoftvereink felhasználását szükség esetén megkönnyítik a "Súgó"-k használata, amelyekben tematikusan rendezve, illetve kulcsszavak alapján találhatják meg a keresett, képekkel illusztrált információkat az érdeklődők. Rendelkezésre áll a teljes súgó állományra a kereső funkció is, amely egy adott szó alapján jeleníti meg azokat a témákat, amelyek tartalmazzák azt.

A súgók egyik lényeges tulajdonsága, hogy amennyiben a menüből kerül meghívásra, akkor tematikusan rendezett formában a kezdőlap jelenik meg. abban az esetben, ha valamely müveletvégzés közben igényel segítséget a felhasználó és F1 billenytyű lenyomásával hívja a súgót, akkor az adott helyzetnek, funkciónak megfelelő tartalom aktiválásával jelenik meg a súgó. (Helyzet érzékeny súgó)

Szoftvereink kisérleti jelleggel tartalmaznak egy ügyfélszolgálati modult is. A felhasználó számítógépére telepített "ügyfélszolgálatot" használhatja abban az esetben is, ha számítógépe nem alkalmas hangok lejátszására. Amennyiben számítógépe alkalmas hangok lejátszására, akkor hallható formában is megjelenik az a tartalom és helyzet érzékeny segítség, amelynél az ügyfélszolgálatot hívták. A hívás egy szimbolikus telefonkészülékkel történik. Az egyes menüpontok között a virtuális telefon billenytyűire kattintással vagy a valós számítógépbillentyűzet megfelelő gombjainak megnyomásávak navigálhat. Keresőszót is intézhet az ügyfélszogálathoz a bal egérgomb telefonon történő lenyomásával. Az ügyfélszolgálatot a legegyszerűbben az F4 billentyű lenyomásával érheti el.

Ügyfélszolgálat élőszóban, letöltés: 41 kb MP3

További szoftverek ismertetéséhez kattintson ide.